Welkom, je bent niet ingelogd! Inloggen of

Over deze website

Sinds februari 2022 is Rob de Nijs -de bekende Nederlandse zanger- een echte fansite rijker.
Deze website is speciaal bedoeld om herinneringen op te halen aan de muziek van Rob en aan zijn carrière in de periode 1963-2022.

Waarom een fansite?


De bedenker en eigenaar van deze website, Erwin Raasveld kreeg in de zomer van 2021 het idee dat er ook "iets" moest zijn mocht Rob ooit stoppen met zijn muziek.
Erwin is al heel lang fan van Rob, zijn muziek is hem tijdens zijn jeugdjaren ook met de paplepel ingegoten door zijn ouders. 😂

Dat "iets" werd een speciale website, voor en door de fans van Rob het moet een digitale ontmoetingsplaats zijn voor alle fans van Rob, maar ook een herinnering aan Rob zijn carrière door middel van de mogelijkheid om zijn muziek te streamen en video's te bekijken.
Daarnaast moet het ook een cadeau voor Rob zijn: om hem te bedanken voor alles wat hij voor de Nederlandse muziek heeft gedaan.
Dus trok hij de aan de bel bij het management van Rob, en van Frank kreeg hij groen licht om deze site te bouwen.
Daarna ging het snel: Aangezien Erwin in het dagelijkse leven werkt als Front-end / WordPress developer kon er een website worden opgeleverd zoals deze: voorzien van de nieuwste techniek, een moderne frisse lay-out en geschikt voor elk apparaat, de site werkt daarom ook goed op tablets en mobiele telefoons.

Eerst werd er een ontwerp gemaakt in Adobe XD zodat de betrokken partijen al in de zomer van 2021 een beeld kregen hoe de website er straks uit zal gaan zien, na deze ontwerpfase begon het daadwerkelijk programmeren: In WordPress -compleet met een speciaal voor deze website gemaakt en volledig maatwerk thema- werd de website gemaakt.

Ook nu de website "live" staat wordt deze op de achtergrond doorlopend doorontwikkeld, een website is tenslotte nooit af.
We voorzien de website dan ook regelmatig van verbeteringen en nieuwe functionaliteit.

Lijkt het je ook leuk om mee te werken aan de website?
Stuur ons dan gerust eens een berichtje.

Het Robdenijsfans.nl team